Viziteaza magazinul Securitate si Supraveghere pe ShopMania

Termene si conditii

Vizitarea si comandarea produselor de pe www.securitatesisupraveghere.ro implica acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Numele site-ului precum si insemnele grafice sunt proprietatea SC Anteo Active Concept SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Toate informatiile de pe site-ul www.securitatesisupraveghere.ro sunt furnizate de catre SC Anteo Active Concept SRL si pot fi folosite numai in scopul pentru care au fost introduse.
SC Anteo Active Concept SRL isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara a fi necesara o notificare in prealabil catre utilizatori.

In momentul in care ati efectuat o comanda pe site-ul www.securitatesisupraveghere.ro aceasta reprezinta acordul dumneavoastra cu termenele si conditiile care vor fi mentionate.

In urma vizitarii si achizitionarii de produse de pe site-ul www.securitatesisupraveghere.ro, comunicarea se va realiza si in mod electronic, considerandu-se astfel ca ultilizatorul este de acord sa primeasca notificari de la SC Anteo Active Concept SRL.

SC Anteo Active Concept SRL garanteaza pentru securitatea si confidentialitatea datelor personale transmise de catre clienti. Aceste date vor fi folosite de catre SC Anteo Active Concept SRL doar pentru transmiterea de informatii, noutati, promotii etc., doar cu acordul clientului. In cazul in care clientul nu doreste sa primeasca aceste informatii, poate solicita stergerea din baza de date.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

In momentul in care vanzatorul confirma comanda, acest lucru implica o acceptare din partea cumparatorului a termenilor comenzii. O comanda se considera finalizata in momentul in care vanzatorul are acceptul verbal (telefonic) sau prin e-mail al cumparatorului.

SC Anteo Active Concept SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului. De asemenea, SC Anteo Active Concept SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru incompatibilitatile aparute intre produsele achizitionate de la alte firme si cele achizitionate de la SC Anteo Active Concept SRL.

Produsele furnizate de catre SC Anteo Active Concept SRL pot suferi in timp modificari ale caracteristicilor sau a design-ului fata de cele afisate pe site, modificari aduse de catre producator, fara o instiintare in prealabil a SC Anteo Active Concept SRL. In acest caz, SC Anteo Active Concept SRL va anunta clientul de modificarile aparute si poate opri livrarea comenzii.

Pentru produsele care se aduc de la producator doar pe baza de comanda, se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 25% din valoarea comenzii.

SC Anteo Active Concept SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor precum si transmiterea documentelor insotitoare.

Produsele se pot returna conform O.G. 130/2000, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 15 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC Anteo Active Concept SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, lichide in interior sau la care consumabilele au fost desigilate.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform specificatiilor de pe site. In cazul in care SC Anteo Active Concept SRL nu va putea inlocui produsul cu unul conform, va restitui clientul contravaloarea produsului.

Garantia produselor defecte se va solutina la sediul SC Anteo Active Concept SRL prin repararea sau inlocuirea produsului, in termen de 30 zile de la data intrarii in service a produsului defect. In cazul produselor defecte trimise prin curierat, clientul va suporta costul transportului.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe.

    Sisteme de alarma :: Sisteme de supraveghere video :: Interfoane-Videointerfoane :: Control acces :: Automatizari :: Garduri electrice

Sisteme de alarma cablate

|

Kituri alarma cablate

|

Sisteme de alarma wireless

|

Kituri alarma BASIC

|

Supraveghere video

|

Camere video de interior

|

Camere video de exterior

|

Camere video cu IR

|

Camere video IP

|

DVR / NVR

|

DVR/NVR 4 canale

|

DVR/NVR 8 canale

|

DVR/NVR 16 canale

|

DVR/NVR 32 canale

|

Alarma incendiu

|

Sisteme conventionale

|

Sisteme adresabile

|

Interfoane

|

Video-Interfoane

|

Control acces

|

Automatizari usi, porti, garaje

|

Garduri electrice

Powered by OpenCart
Securitate si Supraveghere © 2017